Agrártermékek szállítása


 

Mozgópadlós félpótkocsijaink nagy térfogatuknak és kis saját tömegüknek köszönhetően valamennyi agrártermék szállítására kiválóan alkalmasak. 

 Félpótkocsijaink külön előnye, hogy lehetővé teszik a problémamentes ürítést egyenetlen talajon. Amennyiben például az út magasabban fekszik a termőföldnél, egy billenős pótkocsi nem képes ebben a ferde pozícióban kiüríteni a rakományt. A mi félpótkocsijainknak ez a feladat gyerekjáték.

Európai piacvezetőként különböző megoldásokat kínálunk az agrártermékek szállítására: többek között gabona ürítésére szolgáló tölcsért, hidraulikus hátsó ajtót, kiosztó szerkezetet gombatermesztéshez, elfordítható felső tartóelemet szalmabálák rakodásához, vonószemet, megfelelő világítást, zsákoló egységet a takarmány lerakodást követő csomagolásához, kormányzott tengelyeket a szűk helyeken való kedvező manőverezési képességhez. Az alábbi fényképek és videofilmek kiválóan szemléltetik a termékeink nyújtotta határtalan lehetőségeket.

Félpótkocsiját évszaktól függetlenül teljes mértékben kihasználhatja, hiszen könnyedén szállíthat más termékeket is, úgymint faárut, hulladékot vagy darabárut
 

Az Ön forgalmazója:

 

 

 

TTC Budapark Kft.
Jedlik Ányos u. 27-29. II.emelet
2330 Dunaharaszti
Telefon: +36 30 256-1000
szabo.tamas@ttcm1.hu
www.ttcm1.hu
 


Prospektus: