Darabáru

 

A félpótkocsik kínálta egyik jelentős előny a sima rakfelületükben rejlik, amely révén bármely darabáru könnyedén berakodható. Ez a jellegzetességük rendkívül alkalmassá teszi félpótkocsijainkat a retúr szállítmányozásra. Ezáltal könnyedén növelheti bevételeit!

Amennyiben például ömlesztett árut szállít egy gyárba, visszafelé magával viheti a végterméket is. Vagy szállíthat fűrészport oda és forgácslapokat vissza, esetleg használt papírt oda és kész papírtekercseket vissza… A mozgópadlós kialakítással a berakodás raklapok használata esetén is egyszerűen megoldható. A félpótkocsi padlózatára még targoncával is fel lehet hajtani, így a darabáru könnyedén be-, illetve kirakodható.

 

A rendszeres darabáru szállításhoz oldalajtókkal ellátott modelleket is kínálunk. Az oldalajtók tovább egyszerűsítik a darabáru és az oszthatatlan szállítmány rakodását. Többféle oldalajtós félpótkocsi modellből választhat. Tekintse meg a fényképeket, vagy az elérhető modellekről érdeklődjön viszonteladójánál.

Darabáru szállításához további kiegészítőket kínálunk, többek között hidraulikus hátsó ajtót, a rakomány rögzítésére szolgáló rögzítőszemeket, raklapládákat, villás emelő (targonca) számára kialakított tárolót. Az alábbi fényképek és videofilmek kiválóan szemléltetik a termékeink nyújtotta határtalan lehetőségeket.

 

Az Ön forgalmazója:

 

 

 

TTC Budapark Kft.
Jedlik Ányos u. 27-29. II.emelet
2330 Dunaharaszti
Telefon: +36 30 256-1000
szabo.tamas@ttcm1.hu
www.ttcm1.hu
 


Prospektus: