Faáru szállítása 

Faforgács, farost, fűrészpor, faszilánk, falevél, faszén, fakéreg, gyökér, száraz ág… Valamennyi csekély súllyal rendelkező anyag. Félpótkocsija így gyorsan megtelik, anélkül, hogy elérte volna a megengedett legnagyobb össztömeget. Mi segítünk jobban kihasználni lehetőségeit!
 

Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően biztosítjuk, hogy a jogszabályok által engedélyezett méreteken belül mindig maximális raktérfogattal szállíthasson. Egy 13,6 méter hosszú és 4 méter magas pótkocsi esetén a raktérfogat általában 95 m³-t tesz ki. Ugyanezen méretek mellett a raktérfogatot mi 105 m³-re tudjuk bővíteni. További térfogatnövelést érhet el, ha tehergépjármű-pótkocsi kombinációval szállít, ez esetben ugyanis például a német jogszabályok szerinti maximális 18,75 méteres hosszúsággal és 4 méteres magassággal elérheti akár a 112 m³-es raktérfogatot is. Az Ön tevékenységi területén hatályos jogszabályok keretén belül elérhető maximális raktérfogat meghatározásához lépjen kapcsolatba viszonteladójával.

Egyedülálló mozgópadlós félpótkocsijaink előnye nem csupán a nagy raktérfogatban jelentkezik: jelentős haszon rejlik a kombinált (retúr) szállítás lehetőségében is. Ha például fűrészport szállít egy forgácslap-üzembe, a visszaúton elszállíthatja a kész forgácslapokat. Vagy papírüzem esetében az odaúton szállíthat faforgácsot, a visszaúton pedig elszállíthatja az elkészült papírtekercseket… A lehetőségek száma végtelen.
 

Az Ön forgalmazója:

 

 

 

TTC Budapark Kft.
Jedlik Ányos u. 27-29. II.emelet
2330 Dunaharaszti
Telefon: +36 30 256-1000
szabo.tamas@ttcm1.hu
www.ttcm1.hu
 


Prospektus: